Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 

wo 28 november 2018

Stamppot op de Dankdag

Locatie: 
 De Brug
Tijdstip: 
 18.00 uur

Op 28 november bent u daarvoor van harte welkom in de Brug. De maaltijd vangt aan om 18.00 uur en aansluitend is er een viering in de Nicolauskerk om 19.00 uur. Aan deze viering zal het Nicolauskerkkoor haar muzikale medewerking verlenen.
Om de maaltijd mogelijk te maken vragen we ook dit jaar aan agrariërs en eigenaren van een groentetuin om iets van de oogst met ons te delen. We denken dan aan bijvoorbeeld aardappelen, winterwortels, boerenkool, appels, stoofperen enzovoort.
Tot en met maandag 26 november mag dit bezorgd worden bij de pastorie. Deze producten worden dan verdeeld onder de vrijwilligers die gerechten willen maken. Om alles goed te laten verlopen, zal er op de zondagen 18 en 25 november een flap-over in de hal van de kerk staan, waarop wij graag uw naam noteren als gast en/of sponsor en/of kok.

Namens het pastorale team,
ds. C.A. van Eck, tel. 581273

terug
 


 
 

Inloggen


 

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 20-11-2018 om 19.30 uur
meer details

Gebedskring
datum en tijdstip 20-11-2018 om 19:15 uur
meer details

 
Nieuwe expositie
Op dit moment zijn in ons kerkgebouw prachtige schilderijen van ons gemeentelid Nelleke Luteijn te bewonderen. Natuurlijk is de kerk elke zondag open om ze te bekijken. (zie fotoalbum)
Meer info
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.