Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 

wo 28 november 2018

Stamppot op de Dankdag

Locatie: 
 De Brug
Tijdstip: 
 18.00 uur

Op 28 november bent u daarvoor van harte welkom in de Brug. De maaltijd vangt aan om 18.00 uur en aansluitend is er een viering in de Nicolauskerk om 19.00 uur. Aan deze viering zal het Nicolauskerkkoor haar muzikale medewerking verlenen.
Om de maaltijd mogelijk te maken vragen we ook dit jaar aan agrariërs en eigenaren van een groentetuin om iets van de oogst met ons te delen. We denken dan aan bijvoorbeeld aardappelen, winterwortels, boerenkool, appels, stoofperen enzovoort.
Tot en met maandag 26 november mag dit bezorgd worden bij de pastorie. Deze producten worden dan verdeeld onder de vrijwilligers die gerechten willen maken. Om alles goed te laten verlopen, zal er op de zondagen 18 en 25 november een flap-over in de hal van de kerk staan, waarop wij graag uw naam noteren als gast en/of sponsor en/of kok.

Namens het pastorale team,
ds. C.A. van Eck, tel. 581273

terug
 


 
 

Inloggen


 

Kerk op schoot
datum en tijdstip 27-01-2019 om 16:00 uur

meer details

Catechisatie
datum en tijdstip 28-01-2019 om 18:30 uur
meer details

 
Kunst in de kerk
Vanaf de eerste zondag van de Adventstijd zal in ons kerkgebouw de beeldend kunstenaar Juliette Korse exposeren. Haar werk is bijzonder kleurrijk en zij heeft zich vooral gespecialiseerd in het schilderen van portretten. 'Het is fascinerend om in kleur een portret weer te geven', schrijft ze op haar website: 'Een zoektocht, een avontuur, om met kleur te werken tot ik tevreden ben'.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.