Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Acties en terugblik Acties en terugblik

Koningsdag
Met tevredenheid kijken we als geldwervingscommissie terug op Koningsdag. Het was een hele toer om genoeg vrijwilligers te mobiliseren, maar het is gelukt! Iedereen wil graag dat we op Koningsdag activiteiten blijven organiseren, maar dat kan alleen als we met zijn allen willen helpen en daadwerkelijk de handen uit de mouwen steken.
Ondanks het mindere weer hebben veel mensen een bezoek gebracht aan de Brocante, het oranje-café deed goede zaken en uiteraard was ook het rad een succes. Dit keer hadden we enkele superronden waarbij heel mooie prijzen waren te winnen. Prijzen die beschikbaar waren gesteld door bedrijven van ons dorp. Sponsoren: ontzettend bedankt!!
Ook de bezichtiging van de kerk was een leuke attractie die veel belangstelling trok.
De opbrengst was ruim € 2.700,00.
                                          
Opbrengsten acties en fondsen
Het is ook leuk om te melden, dat de brievenactie over de dorpen tot mei
€ 1.825,00 heeft opgebracht en dat er nog steeds giften binnen komen.
De acties hebben tot nu toe € 9.807,00 euro opgebracht.
 
Van 3 fondsen hebben we al een toezegging ontvangen: Maatschappij van Welstand schenkt € 12.500,00, Stichting Sion Boone schenkt € 5.000,00 en Stichting MCdH Fonds schenkt € 2.000,00. Dit is samen € 19.500,00.
 
In totaal is er nu € 29.307,00 opgehaald door de geldwervingscommissie.
 
Wijnproeverij
Onze volgende actie is op dinsdag 5 juli van 19.00 tot 20.30: een wijnproeverij bij Restaurant Meliefste aan het Wolphaartsdijkse Veer. Het is een leuke manier om meer te weten te komen van de verschillende wijnen en de bevlogen sommelier zal ons het nodige kunnen vertellen, laten zien en bovenal laten proeven!
Een prachtig cadeau voor vaderdag. Natuurlijk is iedereen welkom, dus ook moeder kun je hiermee verwennen. De kosten zijn € 15,00 per persoon. U kunt zich met onderstaand antwoordstrookje aanmelden en betalen bij Cor den Haan en dan ontvangt u een toegangsbewijs.
 

terug
 
 
 
 

Gebedskring
datum en tijdstip 21-08-2018 om 19:15 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.