Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Berichten van de Z.W.O.-groep juni 2016 Berichten van de Z.W.O.-groep juni 2016
Deze bestellijst is tevens  in de kerk verkrijgbaar na de dienst van zondag  12 juni . U bent  welkom in de Brug waar wij graag voor u koffie, thee of fris schenken!  Uw ingevulde bestellijst kunt u dan inleveren, maar invullen ter plekke kan natuurlijk ook.
De cadeauartikelen van de wereldwinkel kunt u direct kopen.
De ingevulde lijst kan ook al eerder in de brievenbus van de Brug worden gedaan of op de tafel achterin de kerk worden neergelegd. Let op: inleveren kan uiterlijk tot zondag 12 juni!
U krijgt bericht wanneer de bestelling klaar is en wanneer u dit kunt afhalen of wanneer dit bij u wordt thuisbezorgd. We stellen het op prijs als de rekening dan in contanten wordt voldaan. Evt. extra giften komen uiteraard ook ten goede aan de projecten!
 
Waarom?
De ZWO commissie heeft o.a. als taak op te komen voor onrecht en uitbuiting en wil daarom de hele gemeente de gelegenheid bieden om daadwerkelijk een steentje bij te dragen door het kopen en gebruiken van producten waarbij eerlijke verdiensten voor zowel boer, producent als tussenhandel wordt gegarandeerd. 
Fair Trade producten zijn gelukkig in bijna alle supermarkten verkrijgbaar. 
We weten dat veel mensen het merk Fair Trade wel kennen maar toch niet zo snel kopen. Vaak is de wat hogere prijs daarvan de reden maar toch ook de onbekendheid van het product.
De ZWO commissie wil deze producten promoten. We rekenen op ieder product een klein bedrag extra die we reserveren voor onze  projecten. Momenteel is dat voor de projecten in Ghana van Marleen van Asselt voor stg. Onyamé en het project  van Jasper Maas die voor Kerk in actie werkzaam is in het trainingscentrum voor pastoraal werkers en predikanten in Tamale. 
Zo steunt u dus tegelijk zending, werelddiakonaat én ontwikkelingssamenwerking met het bestellen van deze producten! Als u vragen heeft kunt u ons hierover gerust aanspreken!
 
Namens de ZWO commissie,
Sjanet Braamse, Jeanette Binnekamp, Cor Kloet, Marcel de Kok
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 20-08-2019 om 19.30 uur
meer details

Gebedskring
datum en tijdstip 20-08-2019 om 19:15 uur
meer details

 
Escape Room "De Brug"

Info
Aanmelden
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.