Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Berichten van de Z.W.O.-groep oktober 2016

Berichten van de Z.W.O.-groep oktober 2016
Ik denk aan Jasper die zich in Ghana met heel zijn leven inzet om het evangelie uit te dragen en studenten toe te rusten met bijbelonderwijs. Heel veel creativiteit, empathie en studietijd investeert hij om de mensen daar zo concreet mogelijk de bijbel en ook de persoon Jezus uit te leggen.  
 
En ik denk aan Marleen die vanuit Nederland met veel creativiteit geld werft voor haar stichting. Hoe goed zij haar best doet om de stichting zoveel mogelijk zelfstandig te laten functioneren. Er zijn de zorgen rondom het kleine meisje Blessing die al 2x een hartoperatie heeft moeten ondergaan, maar ook  de zegeningen die zij  terugkrijgt: 2 kleinzoons bij haar 2 pleegdochters en goed draaiende fosterhomes waar ouderloze kinderen onderdak en scholing krijgen. In oktober vertrekt zij voor 3 maanden naar Ghana om te coachen en te ontmoeten. Momenteel zorgt Marleen voor haar van een operatie herstellende moeder en is zij druk met voorbereidingen voor een dienstenveiling. Ook u bent hiervoor van harte uitgenodigd. Vorig jaar was deze veiling een enorm succes. Als u zelf een dienst wil aanbieden voor deze veiling kan dat via de website ( www.onyame.nl). De dienstenveiling vindt plaats op 14 oktober, Barbestein kerk in Heinkenszand. Aanvang 20.00 uur. Vorig jaar was het niet alleen een financieel succes maar ook een heel gezellige avond!
 
Genoeg uitdagingen voor ons om hierin te delen… Nieuwe plannen worden gemaakt om Zending, werelddiakonaat en ontwikkelingssamenwerking onder onze  aandacht te houden. We hopen dat u daar ook warm in wilt delen!  
 
Tot slot  meld ik u alvast dat wij u op zondag 6 november  graag uitnodigen voor koffie, thee en limonade in de Brug. De bestellijst voor fair trade  produkten, die u bij het volgende kerkblad mee krijgt, kan dan worden ingeleverd.
 
Namens de ZWO commissie,  
Jeanette Binnekamp
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 20-08-2019 om 19.30 uur
meer details

Gebedskring
datum en tijdstip 20-08-2019 om 19:15 uur
meer details

 
Escape Room "De Brug"

Info
Aanmelden
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.