Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Een bericht van de Roemeniëgroep okt. 2017 Een bericht van de Roemeniëgroep okt. 2017

Op 7 juli hebben we een wasmiddelenactie gehouden voor Roemenië. Nel Eggebeen stond in de MCD om wasmiddelen in ontvangst te nemen van de mensen die onze actie wilden ondersteunen. Ook kon u uw wasmiddel zoals gebruikelijk weer naar de Brug brengen. De actie is goed verlopen. We hebben in totaal  100 liter wasmiddelen opgehaald. Daar kunnen weer heel wat wassen van gedraaid worden!
In de nacht van donderdag op vrijdag 29 oktober vertrekken Bram en Sjaak met een afgeladen auto met overdekte aanhangwagen met incontinentiemateriaal, wasmiddelen, kleding, lakens en dekens richting Roemenië. We konden dit jaar helaas niet over een bus beschikken. Kees en Rein zullen met het vliegtuig gaan. Op zaterdagavond zullen ze allemaal als het goed is in Vice arriveren. Voor Rein en Kees is het alweer een aan aantal jaren geleden dat ze naar Roemenië geweest zijn en het zal fijn zijn om de mensen uit Vice en Chesau weer te ontmoeten.
We hebben sinds dit jaar een nieuw contactpersoon in Vice. Het is een leerkracht van de school en ze heet Eva en zal het mailcontact gaan onderhouden. We vonden het ook belangrijk om haar persoonlijk  te ontmoeten om het contact nog beter te laten verlopen.
In het volgend kerkblad kunt u  het verslag van deze reis lezen.
 
Met vriendelijke groet,
Esther van Aartsen
 

terug
 
 
 
 

Gebedskring
datum en tijdstip 23-10-2018 om 19:15 uur
meer details

Doopouderkring
datum en tijdstip 25-10-2018 om 19:30 uur
meer details

 
Nieuwe expositie
Op dit moment zijn in ons kerkgebouw prachtige schilderijen van ons gemeentelid Nelleke Luteijn te bewonderen. Natuurlijk is de kerk elke zondag open om ze te bekijken. (zie fotoalbum)
Meer info
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.