Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Berichten van de Z.W.O.-groep okt. 2017 Berichten van de Z.W.O.-groep okt. 2017

In de kerk is er onder de preekstoel ruimte ingericht voor “actie Schoenmaatjes”. U vindt er lege schoenendozen die meegenomen mogen worden om te versieren/vullen. Een schoenendoos waarin uw gift of ingevuld machtigingsformulier welkom is ter tegemoetkoming in de kosten van verzending.
Maar ook allerlei losse spullen zijn welkom,  wij kunnen deze dan in de dozen doen. Te denken valt aan relatiegeschenken, pennen (al dan niet met reclameopdruk), schoolspullen, knuffels, toiletartikelen en klein speelgoed.  De actie loopt tot 17 november.  We hopen op jullie enthousiaste medewerking!!  Leuke herfstvakantietip voor de (klein)kinderen.
 
De opbrengst van de verkoop van koek bij de koffie was (samen met verkoop van bloembollen en chocola op 17 september) ) € 125,50. Dit hele bedrag is inmiddels overgemaakt naar Amecet. Het is hartverwarmend hoe gezellig en gul er koek werd geproefd en gekocht! Hartelijk bedankt!
 
Op 8 oktober gaat Theo van Teijlingen in de kerkdienst voor. Veel aandacht zal dan uitgaan naar het project van Els in Oeganda. Een mooie gelegenheid om Amecet aan iedereen voor te stellen! Om Theo niet met lege handen huiswaarts te laten gaan, willen we als ZWO commissie de succesvolle actie van 2 jaar terug:  “Heel Wolphaartsdijk Bakt” herhalen.
Vindt u het leuk om te bakken (taart, cake of ander zoet lekkers) en wilt u daarmee bijdragen aan Amecet? Laat het ons weten! Wij zorgen voor taartdozen om taart (ook  een punt of halve taart is mogelijk) mee naar huis te nemen maar nog leuker is het om te kijken en proeven in de Brug. De opbrengst is dan 100% voor Amecet. Ook zijn er 8 oktober nog zakjes bloembollen te koop. Theo zal in de Brug ook wat van zijn cd’s en boekjes te koop aanbieden voor hetzelfde doel. Tezamen met de collecte in de dienst hopen we op een mooie, smaakvolle en gulle actie!
Bij dit kerkblad een geldwervingsbrief voor Amecet. Dit omdat oktober de maand is van de najaarszendingcollecte.  Van harte uw aandacht hiervoor gevraagd.
 
Tot slot heeft de ZWO- commissie het als een vanzelfsprekende actie gezien om een aanzet te geven in het worden van een “Groene Kerk”. Elders in dit kerkblad leest u hier meer over!
 
Namens de ZWO Commissie,
Jeanette Binnekamp

terug
 
 
 
 

Gebedskring
datum en tijdstip 23-10-2018 om 19:15 uur
meer details

Doopouderkring
datum en tijdstip 25-10-2018 om 19:30 uur
meer details

 
Nieuwe expositie
Op dit moment zijn in ons kerkgebouw prachtige schilderijen van ons gemeentelid Nelleke Luteijn te bewonderen. Natuurlijk is de kerk elke zondag open om ze te bekijken. (zie fotoalbum)
Meer info
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.