Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Een bericht van de Roemeniëgroep december 2017 Een bericht van de Roemeniëgroep december 2017

In december worden er weer kerstbomen verkocht. De gehele opbrengst is voor Roemenië. De bomen worden vanaf 1 december verkocht aan de Stadseweg 2 bij Kees en Annemien Magnus. Er zijn ook dit jaar weer verschillende formaten en verschillende soorten. Er is dus vast voor ieder wat wils.
Met de opbrengst willen we het kinderinternaat in Vice ondersteunen. Het internaat moet geïsoleerd worden. Zoals u weet, zijn de winters soms erg koud in Roemenië en de zomers erg heet. Een goede isolatie van een gebouw is dan van groot belang.  Wij willen daar graag een financiële bijdrage aan leveren.
We hopen daarom veel kerstbomen te verkopen!
Op zondag 17 december worden er na de kerkdienst  kerststukjes verkocht. De opbrengst van deze stukjes gebruiken we om de levensmiddelenpakketten te bekostigen die op kerstavond worden uitgedeeld aan de armste inwoners van Vice.
 
U ziet, we zijn zeer actief om de inwoners van Vice en de kinderen van het internaat een warme kerst te bezorgen.
We wensen u een fijne kerst en een heel goed 2018.
 
Namens de Roemenië groep,
Esther van Aartsen
 

terug
 
 
 

Inloggen


 

Kerstfeest voor ouderen
datum en tijdstip 13-12-2018 om 14:30 uur
meer details

Workshop Dankbare gedichten
datum en tijdstip 13-12-2018 om 19:30 uur
meer details

 
Through Heaven's Eyes, 16 december 10 uur Nicolauskerk.
Interkerkelijk Gospelkoor Happiness uit Goes voert hun nieuwe kerstproject 'Through Heaven's Eyes' in onze gemeente uit. Al zingend vertelt dit enthousiaste koor het bijzondere verhaal van Gods liefde voor deze wereld. Naar verwachting wordt het een dienst die je niet mag missen.
ds. C.A. van Eck
 
 
Kunst in de kerk
Vanaf de eerste zondag van de Adventstijd zal in ons kerkgebouw de beeldend kunstenaar Juliette Korse exposeren. Haar werk is bijzonder kleurrijk en zij heeft zich vooral gespecialiseerd in het schilderen van portretten. 'Het is fascinerend om in kleur een portret weer te geven', schrijft ze op haar website: 'Een zoektocht, een avontuur, om met kleur te werken tot ik tevreden ben'.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.