Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Kerstacties 2013 Kerstacties 2013

Wat fijn dat u bereid was om enthousiast speculaas- en amandelstaven, kerstbomen en kerststukjes te kopen en dat allemaal voor mensen die u niet eens kent. U heeft er voor gezorgd, dat ook de mensen in Vita dit jaar weer een heerlijk kerstpakket is bezorgd met de meest benodigde levensmiddelen zoals: olie (erg duur op dit moment), suiker, meel enz.
De acties hebben het volgende opgeleverd:
Verkoop amandel-speculaasstaven en letters:    € 1.950,--
Verkoop kerstbomen (tot nu toe):                      €    450,--                    
Verkoop kerststukjes:                                      €    580,--
 
Met al deze acties hebben we het prachtige bedrag opgehaald van:€ 2.980,--
We zijn heel erg dankbaar, dat u zo enthousiast aan deze acties hebt meegedaan.
In Vita is er een oude man van 93 jaar die de klok van de kerktoren iedere dag een aantal keer handmatig gaat luiden. Het luiden van de klok is nog erg belangrijk in Vita. De klok wordt geluid, wanneer er iemand begraven wordt zoals bij ons, maar ook wanneer er ergens bijvoorbeeld brand is of wanneer de mensen voor iets anders gewaarschuwd moeten worden. Zoals dat bij ons eigenlijk vroeger ook het geval was. Helaas kan deze oude man de klok niet meer luiden. Ze willen daarom de klok van elektrische bediening voorzien. De vraag aan ons was of wij hieraan mee wilden betalen en we hebben besloten om een bijdrage aan de kosten te leveren. In maart zal dit project gerealiseerd worden.
We zijn alweer druk bezig met nieuwe plannen voor het komend  jaar, in het volgend kerkblad hoort u er meer over.
 
Namens de Roemeniëgroep,
Esther van Aartsen

terug
 
 
 
 

Gebedskring
datum en tijdstip 23-10-2018 om 19:15 uur
meer details

Doopouderkring
datum en tijdstip 25-10-2018 om 19:30 uur
meer details

 
Nieuwe expositie
Op dit moment zijn in ons kerkgebouw prachtige schilderijen van ons gemeentelid Nelleke Luteijn te bewonderen. Natuurlijk is de kerk elke zondag open om ze te bekijken. (zie fotoalbum)
Meer info
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.