Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Berichten van de Z.W.O.-groep april 2015 Berichten van de Z.W.O.-groep april 2015

Terugkijkend op de 40dagentijd voorafgaand aan het paasfeest kunnen we concluderen dat er handen zijn geopend!  Op 8 maart was er de fijne gezinsdienst in samenwerking met de gezinsdienstcommissie. Na afloop was er koffie met zelfgebakken fairtrade muffins en brownies. Verder was er de handen-uit-de -mouwen markt waarbij een kleurrijke diversiteit aan artikelen te koop was. De prachtige opbrengst van € 298,20 gaat, samen met de opbrengst van de collecte tijdens de dienst, naar het Vakantiebureau én naar Villa vrede in Utrecht voor de opvang van uitgeprocedeerde asielzoekers.
De opbrengst van de spaardoosjes is € 562,86,  dit bedrag komt ten goede aan projecten in Bangladesh die worden geleid door de broeders van Taizé.
Verder zijn er vanuit onze gemeente 75 Paaskaarten verstuurd aan gevangenen als bemoediging.
Het was prachtig om te zien hoeveel creativiteit er aanwezig is in onze gemeente en dat er royaal werd gegeven van eigen teelt. Mooi om zoveel betrokkenheid te zien op onze medemens die het zoveel minder heeft dan wij! Hartelijk dank voor alle gaven!
In het volgende kerkblad kunt u weer het laatste nieuws lezen over onze projecten in Ghana.
Uw giften hiervoor blijven welkom en nodig in de portaalbus of op het rekeningnummer welke op het voorblad van het kerkblad staat vermeld.
 
Namens de ZWO-Commissie,
Jeanette Binnekamp

terug
 
 
 

Inloggen


 

Kerstfeest voor ouderen
datum en tijdstip 13-12-2018 om 14:30 uur
meer details

Workshop Dankbare gedichten
datum en tijdstip 13-12-2018 om 19:30 uur
meer details

 
Through Heaven's Eyes, 16 december 10 uur Nicolauskerk.
Interkerkelijk Gospelkoor Happiness uit Goes voert hun nieuwe kerstproject 'Through Heaven's Eyes' in onze gemeente uit. Al zingend vertelt dit enthousiaste koor het bijzondere verhaal van Gods liefde voor deze wereld. Naar verwachting wordt het een dienst die je niet mag missen.
ds. C.A. van Eck
 
 
Kunst in de kerk
Vanaf de eerste zondag van de Adventstijd zal in ons kerkgebouw de beeldend kunstenaar Juliette Korse exposeren. Haar werk is bijzonder kleurrijk en zij heeft zich vooral gespecialiseerd in het schilderen van portretten. 'Het is fascinerend om in kleur een portret weer te geven', schrijft ze op haar website: 'Een zoektocht, een avontuur, om met kleur te werken tot ik tevreden ben'.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.