Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Geldwervingscommissie

Geldwervingscommissie
De geldwervingscommissie is flink bezig geweest. We hebben een opzet gemaakt voor brieven die we sturen naar verschillende fondsen om zo geld binnen te halen voor de herinrichting. Deze brieven zijn nu zo goed als klaar en worden binnenkort verzonden. Na onderzoek denken we een 25-tal fondsen te benaderen.
 
Begin maart komt er een brief die huis aan huis verspreid wordt in Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge. Deze brief is gericht aan alle inwoners van onze dorpen en hierin wordt gevraagd om een financiële bijdrage te leveren voor de verbouwing/aanpassing van het interieur. Via dit kerkblad bent u als gemeentelid dan al op de hoogte van deze actie. De gemeenteleden vragen we ook om hieraan mee te doen, we organiseren op dit moment geen aparte actie voor de eigen leden.
 
U kunt altijd giften overmaken t.b.v. de herinrichting op NL75 FVLB 0225 3879 64 tnv CvK Protestantse Gemeente. Dit is een apart rekeningnummer en speciaal bedoeld voor dit doel.

Koningsdag 27 april organiseren we een brocante (rommelmarkt) met verkoop van planten en boeken etc. In het volgende kerkblad komen we met meer informatie over deze activiteit.
 
Namens de geldwervingscommissie,
René Nijsse
U kunt ons ook volgen op facebook.
terug
 
 
 

Inloggen


 

Gebedskring
datum en tijdstip 23-07-2019 om 19:15 uur
meer details

Dineren in de Brug
datum en tijdstip 16-08-2019 om vanaf 17.15 uuur

meer details

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 20-08-2019 om 19.30 uur
meer details

 
Escape Room "De Brug"

Info
Aanmelden
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.