Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Gesprekskring 'Zinvol leven'

Gesprekskring 'Zinvol leven'
Wat geeft het leven zin? Waar geniet je van en waar ga je voor? Hoe sta je tegenover werk, geld, plezier, relaties en geloven? Waarin zou je nog willen groeien? Wat wil je aan de volgende generatie meegeven?

Je zou kunnen zeggen dat dit thema's zijn die aan de orde komen in het Bijbelboek Prediker. Actuele vragen waar moderne mensen al te vaak antwoorden op zoeken.
lees meer »
 
Kliederkerk

Kliederkerk
'Kerk op Schoot' is 'Kliederkerk geworden.
Wat is Kliederkerk? Samen ga je aan de slag met een Bijbelverhaal: speels, creatief, zingend, luisterend, biddend. Kliederkerk is speciaal voor gezinnen met kinderen van 0 tot 12 jaar en wordt gehouden op een zondagmiddag. Afgesloten wordt er met een maaltijd.
Kliederkerk is voor alle gezinnen die iets met de kerk hebben, er ooit iets mee hadden of er voor het eerst iets mee willen. Het komende seizoen zal er op de zondagen 17 november, 19 januari en 17 mei Kliederkerk zijn.
 
Gesprekskringen geloofsopvoeding Gesprekskringen geloofsopvoeding

Hoe wijs je als ouder/opvoeder je kind de weg van het christelijk geloof? Welke bagage geef je het mee als het om leven en geloven gaat?
Er zijn in onze gemeente twee gesprekskringen rondom geloofsopvoeding.

Jonge doopouderkring: De eerste bijeenkomst van deze kring voor ouders die hun kinderen in de afgelopen 4 jaar hebben laten dopen is op donderdag 25 oktober om 19.30 uur in de Brug.

Gesprekskring geloofsopvoeding: De eerste bijeenkomst van deze kring voor ouders van al wat oudere kinderen is op 1 november om 20.00 uur in de pastorie. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom en kunnen zich melden bij ds. Corine van Eck, tel. 581273
 

lees meer »
 
Bijbelkring Bijbelkring
Bijbelkring - In de gemeente van Christus speelt de Bijbel een hoofdrol. Het is onder andere via de Bijbel dat God zich aan ons bekend maakt. Elke maand is er gelegenheid om samen met anderen woord voor woord een gedeelte uit de Bijbel te lezen en te zoeken naar de betekenis ervan. Maandagavond 28 oktober starten we om 19.30 uur in de Brug. Iedereen is van harte welkom. Andere data zijn: 26 november, 16 december, 20 januari, 17 februari en 16 maart. Voor meer informatie: ds. Corine van Eck, tel. 581273
 
 
 

Inloggen


 

Kunst in de kerk
datum en tijdstip 19-10-2019 om 11:00 uur
meer details

Catechisatie
datum en tijdstip 21-10-2019 om 18:30 uur
meer details

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 22-10-2019 om 19.30 uur
meer details

Gebedskring
datum en tijdstip 22-10-2019 om 19:15 uur
meer details

 
Escape Room "De Brug"

Info
Aanmelden
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.