Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Kerk op schoot

Kerk op schoot
Wat is het? Samen zingen, bidden en luisteren of kijken naar een bijbelverhaal, maar dan voor de allerkleinsten (0 tot 6 jaar), lekker op schoot bij papa of mama. Kerk op schoot is op zondagmiddag vieren met de kleintjes en ontmoeting voor hun ouders. Afgesloten wordt er met een maaltijd.
Kerk op schoot is voor alle gezinnen die iets met de kerk hebben, er ooit iets mee hadden of er voor het eerst iets mee willen. Zondag 2 september was de laatste viering. De volgende vieringen zullen zijn op de zondagen 27 januari en 19 mei.
 
Gesprekskringen geloofsopvoeding Gesprekskringen geloofsopvoeding

Hoe wijs je als ouder/opvoeder je kind de weg van het christelijk geloof? Welke bagage geef je het mee als het om leven en geloven gaat?
Er zijn in onze gemeente twee gesprekskringen rondom geloofsopvoeding.

Jonge doopouderkring: De eerste bijeenkomst van deze kring voor ouders die hun kinderen in de afgelopen 4 jaar hebben laten dopen is op donderdag 25 oktober om 19.30 uur in de Brug.

Gesprekskring geloofsopvoeding: De eerste bijeenkomst van deze kring voor ouders van al wat oudere kinderen is op 1 november om 20.00 uur in de pastorie. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom en kunnen zich melden bij ds. Corine van Eck, tel. 581273
 

lees meer »
 
Bijbelkring Bijbelkring
In de gemeente van Christus speelt de Bijbel een hoofdrol. Het is onder andere via de Bijbel dat God zich aan ons bekend maakt. Elke maand is er gelegenheid om samen met anderen woord voor woord een gedeelte uit de Bijbel te lezen en te zoeken naar de betekenis ervan. Maandagavond 8 oktober starten we om 19.30 uur in de Brug. Iedereen is van harte welkom.
Voor meer informatie: ds. Corine van Eck, tel. 581273

 
 
 
 

Inloggen


 

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 20-08-2019 om 19.30 uur
meer details

Gebedskring
datum en tijdstip 20-08-2019 om 19:15 uur
meer details

 
Escape Room "De Brug"

Info
Aanmelden
 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.