Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Kerk op schoot

Kerk op schoot

Wat is het? Samen zingen, bidden en luisteren of kijken naar een bijbelverhaal, maar dan voor de allerkleinsten (0 tot 6 jaar), lekker op schoot bij papa of mama. Kerk op schoot is op zondagmiddag vieren met de kleintjes en ontmoeting voor hun ouders. Afgesloten wordt er met een maaltijd.
Kerk op schoot is voor alle gezinnen die iets met de kerk hebben, er ooit iets mee hadden of er voor het eerst iets mee willen.
In het afgelopen seizoen zijn we gestart met één viering. Dit seizoen hopen we er meer te kunnen organiseren. Houd het kerkblad en de website in de gaten! Voor meer informatie: ds. Corine van Eck, tel. 581273

 
Gesprekskring geloofsopvoeding Gesprekskring geloofsopvoeding

Hoe help je als ouder/opvoeder je kind zijn of haar leven te delen met anderen? Welke bagage geef je het mee als het om leven en geloven gaat?
Er zijn in onze gemeente twee gesprekskringen rondom geloofsopvoeding.

lees meer »
 
Deel je leven rond de Bijbel Deel je leven rond de Bijbel

In de gemeente van Christus speelt de Bijbel een hoofdrol. Het is onder andere via de Bijbel dat God zich aan ons bekend maakt. Elke maand is er gelegenheid om samen met anderen woord voor woord een gedeelte uit de Bijbel te lezen en te zoeken naar de betekenis ervan. Er wordt aangesloten bij de lezingen van het kerkelijk leesrooster. Maandagavond 17 oktober lezen we Genesis 39. We starten om 19.30 uur in de Brug. Voor meer informatie: ds. Corine van Eck, tel. 581273
 

 
 
 
 

Gebedskring
datum en tijdstip 25-09-2018 om 19:15 uur
meer details

 
Nieuwe expositie
Op dit moment zijn in ons kerkgebouw prachtige schilderijen van ons gemeentelid Nelleke Luteijn te bewonderen. Natuurlijk is de kerk elke zondag open, maar voor wie de schilderijen extra goed wil bekijken is daar op de open monumentendag van 8 september van 12.00 uur tot 16.00 uur alle gelegenheid voor. Iedereen is van harte welkom.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.