Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Activiteiten 2017-2018 Activiteiten 2017-2018

Kijk voor alle activiteiten in het programmaboekje.
Of voor actuele data in de agenda.

 
Hemels koken Hemels koken

De Bijbel, koken en samen eten is geen vreemde combinatie. In veel Bijbelverhalen komt de gezamenlijke maaltijd terug. De maaltijd is het moment bij uitstek waarop het leven gedeeld én gevierd wordt.

lees meer »
 
Dineren in de Brug Dineren in de Brug

'Het etentje voor alleenstaanden': inmiddels een begrip binnen onze gemeente. Niet alleen de regelmatige bezoekers genieten van deze gezellige en smakelijke avonden, maar ook de verschillende groepen die om toerbeurt de avonden qua menu en entertainment verzorgen beleven aan deze diners veel plezier. 
Voor meer informatie: Ali Westerweel, tel. 581600

 
Koffiemorgen in de Meuleweie Koffiemorgen in de Meuleweie

contactpersoon Lenie Ingelse, tel. 612578

 
De leeskring

De leeskring

Vooruitlopend op het verschijnen van het winterprogramma wil ik alvast het boek bekend maken dat we centraal gaan stellen op de eerste leesavond. Het is het boek "Mensen van het oude land" van Marinus Nijsse  (broer van de in 2010 overleden Arjaan Nijsse, de orgelbouwer)) die hier opgroeide en later naast zijn onderwijzersschap zich toelegde op het schrijven van streekromans en gedichten.

lees meer »
 
Filmavonden

Filmavonden

Deel je leven kijkend naar een film - Samen naar een film kijken is niet alleen gezellig, maar levert dikwijls ook verrassende gesprekken op. Daan Ingelse zal ook voor dit seizoen weer een aantal mooie films uitzoeken. Houd het kerkblad en de website in de gaten voor actuele informatie!

 
Gebedskring Gebedskring

contactpersoon Nel Eggebeen, tel. 581491

 
 
 
 

Gebedskring
datum en tijdstip 21-08-2018 om 19:15 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.