Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Hemels koken Hemels koken

Vandaar de workshop 'Hemels koken'. Een avond Bijbels culinair: samen koken, samen genieten van maal en verhaal, proeven hoe goed de Bijbel smaakt! Vanwege de gekozen datum ging deze workshop vorig jaar niet door, er waren te weinig deelnemers. Dit jaar wil ik Hemels koken op donderdag 9 februari. Wie mee wil doen aan deze workshop (en iedereen is van harte welkom) moet er op rekenen dat we aan het eind van de middag starten en dat de kosten gedeeld worden (ongeveer €15,00 pp).
Voor verdere informatie: ds. Corine van Eck, tel. 581273

terug
 
 
 

Inloggen


 

Gebedskring
datum en tijdstip 18-12-2018 om 19:15 uur
meer details

Verkoop kerststukjes Roemeniëgroep
datum en tijdstip 23-12-2018 om na de kerkdienst
meer details

 
Kunst in de kerk
Vanaf de eerste zondag van de Adventstijd zal in ons kerkgebouw de beeldend kunstenaar Juliette Korse exposeren. Haar werk is bijzonder kleurrijk en zij heeft zich vooral gespecialiseerd in het schilderen van portretten. 'Het is fascinerend om in kleur een portret weer te geven', schrijft ze op haar website: 'Een zoektocht, een avontuur, om met kleur te werken tot ik tevreden ben'.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.