Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Kinderen in de kerk oktober

Kinderen in de kerk oktober

Zondag 7 oktober
Crècheleiding                : Nel
Assistent leiding           : Joanne
Kindernevendienst         : Mary
Jongerennevendienst     : Johan
Zo kom je bij God
Wanneer geloof je echt zoals God het wil? Dat is geen schriftgeleerde, niet een van zijn discipelen, Jezus wijst in dit verhaal naar de kinderen. Ze zijn afhankelijk, ze vertrouwen, ze vragen niet hoe het kan, maar leven van wat ze krijgen. Dát is het geheim van geloven.
 
Zondag 14 oktober
Crècheleiding                : Tamara M.
Assistent leiding           : Geert
Kindernevendienst         : José
Wat heb je nodig?
Een man vraagt aan Jezus wat hij moet doen om bij God te horen? Hij houdt zich al goed aan alle geboden. Jezus zegt hem al zijn spullen weg te geven. Zou de man dat kunnen? Een kameel kan nog makkelijker door het oog van een naald kruipen, dan een rijke door de poort van het koninkrijk van God.
 
Zondag 21 oktober
Crècheleiding                : Mary
Assistent leiding           : Yme
Kindernevendienst         : Dinique
Een koning wordt een dienaar
Jezus vertelt zijn leerlingen wat hem te wachten staat in Jeruzalem: ‘Ik zal uitgelachen en gedood worden. En op de derde dag opstaan.’ De leerlingen zijn bezorgd en bang. In het verhaal van deze week gaat het ook over wie belangrijk wil zijn, moet anderen dienen. Daarvoor is Jezus ook gekomen.
 
Zondag 28 oktober
Crècheleiding                : Melissa
Assistent leiding           : Thom
Kindernevendienst         : Jelle
Een wereld van verschil
Vandaag lezen we het verhaal van de blinde Bartimeüs. Jezus geneest hem en hij kan weer zien. Niet alleen Bartimeüs verandert hierdoor, maar ook de mensen die erbij zijn.
 

terug
 
 
 

Inloggen


 

Gebedskring
datum en tijdstip 18-12-2018 om 19:15 uur
meer details

Verkoop kerststukjes Roemeniëgroep
datum en tijdstip 23-12-2018 om na de kerkdienst
meer details

 
Kunst in de kerk
Vanaf de eerste zondag van de Adventstijd zal in ons kerkgebouw de beeldend kunstenaar Juliette Korse exposeren. Haar werk is bijzonder kleurrijk en zij heeft zich vooral gespecialiseerd in het schilderen van portretten. 'Het is fascinerend om in kleur een portret weer te geven', schrijft ze op haar website: 'Een zoektocht, een avontuur, om met kleur te werken tot ik tevreden ben'.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.