Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 

vr 23 november 2018

Leesavond

Locatie: 
 De Brug
Tijdstip: 
 19:45 uur

Op een eerdere leesavond wees ik ondermeer op het bijzondere boek Donderdagmiddagdochter van Stevo Akkerman. Hij beschrijft daarin hoe het is als je pasgeboren kind maar een paar uur te leven heeft en wat dat doet binnen een relatie en daarbuiten. Het boek heeft tot vele reacties geleid. In 2014 ontving hij hiervoor de Vlaamse Prijs voor het beste spirituele boek van dat jaar. Wie zich verder wil verdiepen in dit onderwerp, wijs ik op de boeken van A.Th. van der Heijden en P.F Thomése resp. Tonio en Schaduwkind.
Link achterzijde kaft boek.

Daan Ingelse

terug
 


 
 

Inloggen


 

Kerk op schoot
datum en tijdstip 27-01-2019 om 16:00 uur

meer details

Catechisatie
datum en tijdstip 28-01-2019 om 18:30 uur
meer details

 
Kunst in de kerk
Vanaf de eerste zondag van de Adventstijd zal in ons kerkgebouw de beeldend kunstenaar Juliette Korse exposeren. Haar werk is bijzonder kleurrijk en zij heeft zich vooral gespecialiseerd in het schilderen van portretten. 'Het is fascinerend om in kleur een portret weer te geven', schrijft ze op haar website: 'Een zoektocht, een avontuur, om met kleur te werken tot ik tevreden ben'.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.